ИНФОРМАЦИЯ

ИНФОРМАЦИЯ

информация

Information.gif

1. МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ:

ВИЛА   SUMMER HOUSE SEAEMPRESS   СЕ НАМИРА В КУРОРТА св.св. КОНСТАНТИН И ЕЛЕНА( бившия Дружба) НА 10 км ОТ ЦЕНТЪРА НА ВАРНА, НА 8 км ОТ КУРОРТ ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ, НА 20 км ОТ ЛЕТИЩЕ ВАРНА, НА 1500м ОТ „DENTAPRIME“  (ШВЕЙЦАРСКА СТОМАТОЛОГИЧНА  КЛИНИКА С НАЙ МОДЕРНОТО МЕДИЦИНСКО ОБСЛУЖВАНЕ В ЕВРОПА) И НА 900 м ОТ НАЙ-БЛИЗКИЯ ПЛАЖ  В НЕПОСРЕДСТВЕНА БЛИЗОСТ ДО ХОТЕЛИТЕ „НЕПТУН“ и „ГЕОЛОГ“.

ТУК ВИЕ МОЖЕТЕ ДА ОТДЪХНЕТЕ НА ТИШИНА И СПОКОЙСТВИЕ,  А   АКО ЖЕЛАЕТЕ ДА СЕ ПОТОПИТЕ В НОЩНИЯ  ЖИВОТ НА КОМПЛЕКСА, РЕСТОРАНТИ, ДИСКОТЕКИ И ВСЯКАКВИ УВЕСЕЛИТЕЛНИ ЗАВЕДЕНИЯ СА САМО ОТ 5 ДО 15 МИНУТИ ПЕША.

ВСИЧКИ СТАИ СА СЪС СОБСТВН САНИТАРЕН ВЪЗЕЛ, КАБЕЛНА TV, КЛИМАТИЦИ И ИМАТ ИЗЛАЗ КЪМ ГОЛЕМИ ТЕРАСИ ОТ КОИТО СЕ ОТКРИВА КРАСИВ ИЗГЛЕД КЪМ ВАРНЕНСКИЯ ЗАЛИВ.

 
 2. ПАРКИНГ:
 ЗА ВСИЧКИ АВТОТУРИСТИ ОСИГУРЯВАМЕ БЕЗПЛАТЕН ПАРКИНГ В ДВОРА НА ВИЛАТА.   ДОСТЪПЪТ ДО ПАРКИНГА Е ОГРАНИЧЕН САМО ЗА ГОСТИТЕ НИ. ВСЕКИ ВОДАЧ НА АВТОМОБИЛ, ПО ВРЕМЕ НА СВОЯ ПРЕСТОЙ, ПОЛУЧАВА ДИСТАНЦИОННО  УСТРОЙСТВО ЗА ЗАДЕЙСТВАНЕ НА ВХОДНАТА ВРАТА.
 
3. УСЛУГИ:
 ПРИ ПРИСТИГАНЕ ИЛИ ЗАМИНАВАНЕ С АВТОБУС  ВЛАК ИЛИ САМОЛЕТ МОЖЕ ДА ВИ ОСИГУРИМ  ТРАНСФЕР ДО И ОТ  „SUMMERHOUSE“
ПО ВРЕМЕ НА ВАШИЯ ПРЕСТОЙ НЯМА ДА СЕ ЛИШИТЕ ОТ ЛЮБИМАТА СИ ТЕЛЕВИЗИОННA ПРОГРАМА. ВСИЧКИ СТАИ СА С ТЕЛЕВИЗИОННИ ПРИЕМНИЦИ.
  АКО ВИ Е НЕОБХОДИМА ИНТЕРНЕТ ВРЪЗКА ОТ ВСИЧКИ СТАИ МОЖЕ ДА СВЪРЖЕТЕ ВАШИЯ ЛАПТОП ТАБЛЕТ ИЛИ ТЕЛЕФОН  ЧРЕЗ WI-FI . ПОЛЗВАНЕТО НА ИНТЕРНЕТ Е БЕЗПЛАТНО.
 ГОРЕЩИТЕ ДНИ ИЛИ СТУДЕНИТЕ НОЩИ НЕ МОГАТ ДА ВИ ПОПРЕЧАТ ТЪЙ КАТО ВСИЧКИ СТАИ СА С КЛИМАТИЦИ.
 НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ НА НАШИТЕ ГОСТИ Е И АВТОМАТИЧНА ПЕРАЛНА МАШИНА -БЕЗПЛАТНО.
 НА ВСЕКИ ЕТАЖ ИМА ОБОРУДВНИ КУХНИ С ХЛАДИЛНИК, ПЕЧКА, МИКРОВЪЛНОВА  ПЕЧКА,  КОФЕВАРКА, ТОСТЕР, ЮТИЯ ЗА ГЛАДЕНЕ И ВСИЧКО НЕОБХОДИМО, А ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ КУЛИНАРИСТИ ВИ ПРЕДОСТАВЯМЕ И БАРБЕКЮ.
 ЗА ВАШИТЕ ДЕЦА  СМЕ  ОСИГУРИЛИ ДЕТСКА ПЛОЩАДКА
 
 НАСТАНЯВАНЕ:
 НАПУСКАНЕТО НА СТАИТЕ Е ДО 11 ЧАСА А НАСТАНЯВАНЕТО СЛЕД 13 ЧАСА. НАСТАНЯВАНЕТО МОЖЕ ДА СТАНЕ И ПО РАНО АКО СЪЩИЯ ДЕН СТАЯТА НЕ Е ЗАЕТА.
(Моля информирайте се предния ден ако искате да пристигнете по рано от 13 часа)
ЗА ЗАЯВКИ МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
В СРОК ДО 12 ЧАСА ЩЕ ПОЛУЧИТЕ ПОТВЪРЖДЕНИЕ ИЛИ ОТГОВОР НА ВАШАТА РЕЗЕРВАЦИЯ.
 ЗА НАЛИЧИЕТО НА СВОБОДНИ СТАИ МОЖЕ ДА ПРОВЕРИТЕ 
ТУК, КАТО ЗАДАДЕТЕ ДАТИТЕ ЗА ЖЕЛАНИЯ ОТ ВАС ПЕРИОД.
(ЗАДАЙТЕ ПОВЕЧЕ ОТ ЕДНО  ДЕНОНОЩИЕ)