ИНФОРМАЦИЯ

ИНФОРМАЦИЯ

информация

Information.gif

1. МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ:

ВИЛА   SUMMER HOUSE SEAEMPRESS   СЕ НАМИРА В КУРОРТА св.св. КОНСТАНТИН И ЕЛЕНА( бившия Дружба) НА 10 км ОТ ЦЕНТЪРА НА ВАРНА, НА 8 км ОТ КУРОРТ ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ, НА 20 км ОТ ЛЕТИЩЕ ВАРНА, НА 1500м ОТ „DENTAPRIME“  (ШВЕЙЦАРСКА СТОМАТОЛОГИЧНА  КЛИНИКА С НАЙ МОДЕРНОТО МЕДИЦИНСКО ОБСЛУЖВАНЕ В ЕВРОПА) И НА 900 м ОТ НАЙ-БЛИЗКИЯ ПЛАЖ  В НЕПОСРЕДСТВЕНА БЛИЗОСТ ДО ХОТЕЛИТЕ „НЕПТУН“ и „ГЕОЛОГ“.

ТУК ВИЕ МОЖЕТЕ ДА ОТДЪХНЕТЕ НА ТИШИНА И СПОКОЙСТВИЕ,  А   АКО ЖЕЛАЕТЕ ДА СЕ ПОТОПИТЕ В НОЩНИЯ  ЖИВОТ НА КОМПЛЕКСА, РЕСТОРАНТИ, ДИСКОТЕКИ И ВСЯКАКВИ УВЕСЕЛИТЕЛНИ ЗАВЕДЕНИЯ СА САМО ОТ 5 ДО 15 МИНУТИ ПЕША.

ВСИЧКИ СТАИ СА СЪС СОБСТВН САНИТАРЕН ВЪЗЕЛ, КАБЕЛНА TV, ПЛОСКИ ТЕЛЕВИЗОРИ 32 ИНЧА, КЛИМАТИЦИ И ИМАТ ИЗЛАЗ КЪМ ГОЛЕМИ ТЕРАСИ ОТ КОИТО СЕ ОТКРИВА КРАСИВ ИЗГЛЕД КЪМ ВАРНЕНСКИЯ ЗАЛИВ.

 
 2. ПАРКИНГ:
 ЗА ВСИЧКИ АВТОТУРИСТИ ОСИГУРЯВАМЕ БЕЗПЛАТЕН ПАРКИНГ В ДВОРА НА ВИЛАТА.   ДОСТЪПЪТ ДО ПАРКИНГА Е ОГРАНИЧЕН САМО ЗА ГОСТИТЕ НИ. ВСЕКИ ВОДАЧ НА АВТОМОБИЛ, ПО ВРЕМЕ НА СВОЯ ПРЕСТОЙ, ПОЛУЧАВА ДИСТАНЦИОННО  УСТРОЙСТВО ЗА ЗАДЕЙСТВАНЕ НА ВХОДНАТА ВРАТА.
 
3. УСЛУГИ:
 ПРИ ПРИСТИГАНЕ ИЛИ ЗАМИНАВАНЕ С АВТОБУС  ВЛАК ИЛИ САМОЛЕТ МОЖЕ ДА ВИ ОСИГУРИМ  ТРАНСФЕР ДО И ОТ  „SUMMERHOUSE“
ПО ВРЕМЕ НА ВАШИЯ ПРЕСТОЙ НЯМА ДА СЕ ЛИШИТЕ ОТ ЛЮБИМАТА СИ ТЕЛЕВИЗИОННA ПРОГРАМА. ВСИЧКИ СТАИ СА С ТЕЛЕВИЗИОННИ ПРИЕМНИЦИ  32 ИНЧА, А В АПАРТАМЕНТИТЕ ИМА ПО ДВА.
  АКО ВИ Е НЕОБХОДИМА ИНТЕРНЕТ ВРЪЗКА ОТ ВСИЧКИ СТАИ МОЖЕ ДА СВЪРЖЕТЕ ВАШИЯ ЛАПТОП ТАБЛЕТ ИЛИ ТЕЛЕФОН  ЧРЕЗ WI-FI . ПОЛЗВАНЕТО НА ИНТЕРНЕТ Е БЕЗПЛАТНО.
 НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ НА НАШИТЕ ГОСТИ Е И АВТОМАТИЧНА ПЕРАЛНА МАШИНА -БЕЗПЛАТНО, А В ГОЛЕМИЯ АПАРТАМЕНТ ИМА СЪЩО ПЕРАЛНА МАШИНА. 
 НА ВСЕКИ ЕТАЖ ИМА ОБОРУДВНИ КУХНИ С ХЛАДИЛНИК, ПЕЧКА, МИКРОВЪЛНОВА  ПЕЧКА,  КОФЕВАРКА, ТОСТЕР, ЮТИЯ ЗА ГЛАДЕНЕ И ВСИЧКО НЕОБХОДИМО. ВСЯКА СТАЯ ИМА ОТДЕЛЕН ХЛАДИЛНИК (САМО СТАИ 21 И 22 ПОЛЗВАТ ОБЩ ХЛАДИЛНИК).  ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ КУЛИНАРИСТИ ВИ ПРЕДОСТАВЯМЕ  БАРБЕКЮ В ГРАДИНАТА НА ВИЛАТА.
 ЗА ВАШИТЕ ДЕЦА  СМЕ  ОСИГУРИЛИ ДЕТСКА ПЛОЩАДКА, БАТУТ.
 
 НАСТАНЯВАНЕ:
 НАПУСКАНЕТО НА СТАИТЕ Е ДО 11 ЧАСА А НАСТАНЯВАНЕТО СЛЕД 13 ЧАСА. НАСТАНЯВАНЕТО МОЖЕ ДА СТАНЕ И ПО РАНО АКО СЪЩИЯ ДЕН СТАЯТА НЕ Е ЗАЕТА.
(Моля информирайте се предния ден ако искате да пристигнете по рано от 13 часа)
ЗА ЗАЯВКИ МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
В СРОК ДО 12 ЧАСА ЩЕ ПОЛУЧИТЕ ПОТВЪРЖДЕНИЕ ИЛИ ОТГОВОР НА ВАШАТА РЕЗЕРВАЦИЯ.
 ЗА НАЛИЧИЕТО НА СВОБОДНИ СТАИ МОЖЕ ДА ПРОВЕРИТЕ 
ТУК, КАТО ЗАДАДЕТЕ ДАТИТЕ ЗА ЖЕЛАНИЯ ОТ ВАС ПЕРИОД.
( ЗА ПЕРИОДА ОТ 01.07 ДО 01.09 ЗАДАЙТЕ МИНИМУМ 3  ДЕНОНОЩИЯ)